Tule mukaan!

Tule mukaan!
Suomen parhaat nettikasinot

keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Huippukokin pääsiäislammas






Suomeen syntyy liukuhihnalta uusia huippu- ja sanakarikokkeja.
Tässä lampaanlihaa Pääsiäiseksi.
Ohjetta jakaa joku Henry Alen.

 http://www.ruokala.net/uutiset/nain-teet-edullista-ja-mureaa-lammasta-lue-henri-alenin-vinkit/1427826677739

Ja sitten sankarikokin vihjeisiin:

– "Luullinen liha on kilohinnaltaan halvempaa, mutta on silti hyvänmakuista. Toisaalta luullisessa lihassa on myös vähän hävikkiä mukana, Alen sanoo."

Ööööö. Ihan totta? Minusta usein jopa paremman makuista.

  – "Lampaanviulun voi laittaa kokonaisena uuniin ja maustaa haluamallaan tavalla, Alen sanoo."

Ööööö. Että mit vit?

 – "Paisti on todella helppoa valmistaa ja pienempikokoinen paisti sopii myös tilanteeseen, jossa syöjiä on vähemmän, Alen vinkkaa."

Ööööö.  Koko kansan säästövihje hallitusneuvotteluihin säästöpolitiikasta.

– "Pienet fileet tai pienempikokoinen paisti kannattaa ruskistaa pannulla, ihan kasviöljy käy hyvin. En lähtisi käyttämään voita, Alen neuvoo."

Ööööö. Minäkin aina grillatessa ruskistan lihat ensin paistinpannulla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti