Tule mukaan!

Tule mukaan!
Suomen parhaat nettikasinot

tiistai 31. maaliskuuta 2015

Vihdoinkin mureaa lammasta Pääsiäispöytään






Vihdoinkin. Olen täysin kyllästynyt syömään sitkeää, puoliraakaa ja puolikypsää lammasta, joka maistuu pelkästään yliaktiivisen emännän mausteilta.
Vihdoinkin ohje, kuinka saat lampaasta mureaa.
Löytyy Iltalehden sivulta:

http://www.iltalehti.fi/pippuri/2015032319406630_ah.shtml

Lainaus:


"Matti Jämsénin pääsiäispöydässä komeilee lammas.
- Lammas on yksi niistä lihoista, jonka pitää olla ylikypsä ja murea.

Laita liha paistopussiin ja yön yli uuniin 75-85 asteeseen. Jos haluat, pussiin voi lohkoa mukaan juureksia. Esimerkiksi porkkanaa tai selleriä.
Tällä kertaa Jämsén toppuuttelee mausteiden käytössä. Pelkkä valkosipuli riittää. Pussiin voi lorauttaa tilkan punaviiniä, mutta myös vesi käy mainiosta.

Lammas voi tosiaan huoletta olla uunissa koko yön - kunhan yö kestää vähintään kuusi tuntia. Silloin et tarvitse paistomittariakaan, ja lammas on takuumureaa.

Ja vielä oma ohjeeni pakastetusta lampaasta.
Sulata lammas laittamalla se paketissaan kuumaan veteen, kunnes lammas on sulanut. 
Ja aivan turhaan paistat paistinpannulla pintaan väriä, ennen uuniinlaittoa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti