Tule mukaan!

Tule mukaan!
Suomen parhaat nettikasinot

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Pääsiäislammas






Pääsiäinen tulee. Parasta lammasta on uusiseelantilainen pakaste. Nämä lampaat viettävät elämänsä ulkoilmassa mahtavien laidunten keskellä, syöden mitä parhainta luonnonanninta.
Suomalainen lammas ei ole jalostettu lihankasvatukseen, vaan villantuotantoon ja sen huomaa mausta. Maku ei myöskään parane 8 kuukauden ajan pimeässä kopperossa vietetystä ajasta ja jonkinlaisen kuivaeineksen syömisellä.

Osta pakastelammas.
Sulata se kuumassa vedessä muutaman tunnin ajan kunnes tuntuu sulalta. Vaihda kymä vesi välillä.
Laita uuniin kylmänä, kylmänä, kylmänä!
Paista.
Ota pois uunista ja mausta vasta nyt jos haluat.
Anna vetäytyä.
Syö.

Itse olen jo vuosia paistanut lampaan niin, että se on vielä jäätynyt keskeltä laittaessani sen uuniin.
Kukaan ei ole vielä valittanut. Nestehävikki aivan sama tai pienempi kuin mitä tuoreella lampaalla testattessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti